Mesi Tóth

2013 október 21. | Írta | Kategória: Tanárok

1044549_10151598572722737_22049097_n

Pár hosszabb-rövidebb zsákutca után megtaláltam az utamat ahol végre a dolgok értelmet nyernek úgy ahogy azelôtt soha. A jógát hozzávetôlegesen 5 éve gyakorolom, kedvenceim a vinyasa flow, kundalini, ashtanga és egyre inkább érzem a szükségét a passzívabb, befelé forduló yin típusú gyakorlásnak.

Kíváncsi természet lévén jó sokfelé elvittek a lábaim, így jött a találkozás a Vinyasa Flow jógastílussal pár éve Ausztráliában. A fizikai kihívások mellett a szabadság volt az ami leginkább megszólított, a kreatív téma választás illetve az ászanák ( jóga pózok) játékos kapcsolása. Az ászanák és azok sorrendje minden gyakorlás során különbözik hogy a saját valóságunkat mindig más és más perspektívából tapasztalhassuk meg. Itt a kulcsszó az áramlás. Mikor kiürülnek a tudatból a gondok, a to do listák, félelmek még a vágyak is, és nem létezik más csak te és a gyakorlásod. A Jóga megmutatja nekünk a kiutatna sötétségbôl a fény felé.
Ha jógázol már akkor azért, ha még nem akkor pedig azért gyere, szeretettel látunk ebben az új közösségi térben ahol teával és beszélgetéssel végzôdnek az órák.

A központ 1640

Hozzászólások lezárva.