Szabadi Andi

2013 október 21. | Írta | Kategória: Tanárok

1381024_10152428308544657_61868510_n

Szabadi Andrea vagyok. Gyermekkorom óta életem része a mozgás.
Nyolc évig versenyszerűen futottam és szabadidőmet is mindig egyéb sportokkal töltöttem ki. Egy csípősérülés következtében kezdtem el jógázni sokak ajánlására egy hosszabb indiai utam során, mely hihetetlen mértékben javított az állapotán. Amint hosszú utamról megérkeztem, beiratkoztam a Mandala Jógastúdiók és az IWI szervezésében OKJ-s Sportedző, Gerincjóga és Hatha Jóga oktatóképzésre, hogy mélységeiben értsem meg a jógát. Rákövetkező évben Juhász Saroltánál végeztem Nőijóga oktatóképzést. Nagyon sokat köszönhetek Németh Gergő fáradhatatlan útmutatásainak és tanításainak, nagy hatással volt rám első jógatanárom, Anita Anand, elképesztően lágy határozottságával Juhász Sarolta és Miklós Ervin, aki Yesudian közvetlen tanítványa volt.

A jógától nem csak rugalmasságot és testi egészséget kapok, de segít oldani a félelmeket, blokkokat és egy mélyebb betekintést enged önmagamba.
Néhány év oktatás után újabb utakra indultam helyrajzilag és belsőleg egyaránt így újabb szerelmekre leltem. Így jutottam el a zene, tánc, gitározás, éneklés, hangtálak és egy csodálatos hangszer, a hangdrum világába, valamint a natúr kozmetikumok készítéséhez. Mérhetetlenül foglalkoztat a nőiség témaköre, a női testtudatosság, dúlaság és mélyen megérint az a gyógyító tér, amit mi nők együtt, összekapcsolódva létre tudunk hozni. Ezért nagyon fontosnak tartom a női órákat és női köröket ahol előhívjuk magunkból azt az évezredes bölcsességet, amely mindannyiunkban ott él, hogy ismét felszabadultan és tabuk nélkül éljük meg csodálatos női természetünket.
Oktatóként igyekszem támogatni tanítványaimat a tartáshibákból és életmódból fakadó problémák megoldásában, céljaik megvalósításában és önmaguk kiteljesítésében.

Hozzászólások lezárva.