Február 1. Jógatanfolyam kezdőknek

2014 január 20. | Írta | Kategória: Aktuális

4 x 90 perc, négy egymást követő szombaton 11-12.30

Tematika:
Legelöször is megtanulunk helyesen lélegezni, kihasználva a tüdő teljes kapacitását, illetve tudatosan figyelve a légzésre. A következő lépcsőben megtanuljuk a légzést összehangolni a mozgással, a pózokon belül, és a pózok közötti váltás közben is. Menet közben felfedezzük a 3 fő energiazárat, és megtanuljuk alkalmazni őket. Tanulunk az ászanákról (jógatesthelyzetek), és a minden ászanában megvalósitandó alapvető elvekről. Kiemelt tananyag lesz a Napüdvözlet, minden gyakorlat alfája és omegája. Ami még fontos tananyag lesz: az önálló gyakorlás felépitésének trükkjei, illetve a relaxációra való képesség felépitése.
4 alkalomba ennyi éppenhogy belefér, illetve a tanultak annyira el tudnak mélyülni, amely már megfelelő alapot és önbizalmat ad a ahhoz hogy részt vegyünk egy vezetett jógaórán, amelyet szintén megtanulunk az igényünk és adottságunk alapján kiválasztani, hogy kellemes élményeket szerezzünk jógás pályafutásunk alatt.

Kezdő nap: február 1. szombat reggel 11.
A részvételi dij 10 000 Ft, ami rövid jegyzetet is tartalmaz a gyakorláshoz.
Kiknek ajánljuk: a teljesen ‘szüz’ kezdőkön kivül azoknak is, akik már jógáznak egy ideje, de az alapoknál érzik, hogy még bővebben megértésre vágynak.
Jelenkezés emailban: info@akozpont.hu

tanfi

Hozzászólások lezárva.