Masszázs

2014 április 24. | Írta | Kategória: Egyéb

Választható masszázs-típusok:

Kranioszakrális biodinamika terápia
Gyengéden oldja a feszültségeket, és segíti a szervezet öngyógyító törekvését. A kranioszakrális rendszer folyamatos mozgásban van, ennek ritmusára hangolódik rá a terapeuta, aki a kötőszöveteken keresztül segíti a gerincvelő folyadék akadálytalan áramlását, és ezáltal az idegrendszer megfelelő működését. A kezelés jótékonyan hat az immunrendszerre, hatékony alvási nehézségek, fejfájás, fáradékonyság, érzelmi problémák, és szorongás esetén. Koncentrációs zavarok, és tanulási nehézségek is eredményesen kezelhetőek a módszerrel. Hatékony hátfájás, gerincproblémák és porckorong betegségek, valamint emésztési gondok esetén. Kismamák és gyermekek számára is ajánlott.
Időpontért hívd Kevei Andit: 06-20-667-1192

Talpmasszázs
Megindítja a szervezet öngyógyító tevékenységét, serkentve a vérkeringést, elősegíti a testben az energiák megfelelő áramlását. A talp egyes pontjainak kezelése hozzásegít szerveink, testrészeink megfelelő működéséhez. Egyéntől függően a kezelés nyugtató illetve serkentő hatású, stresszoldó és élénkítő hatású egyben. Beindítja a méregtelenítő folyamatokat, ezáltal tisztítva a testet.
Időpontért hívd Mór Bélát: 06-20-403-5159

Lomi Lomi Nui masszázs
“Szerető kéz” masszázs, “gyógyító érintés”, az “érintés művészete”. Ezek a leggyakoribb szavak, amivel a Hawaii gyökerű Lomi Lomi masszázst jellemzik. Az ősi Hawaii hagyományok szerint a masszázs a minden emberben jelenlevő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta. A masszázs zenére történő meleg olajos teljes testmasszázs. Lazítja az izmokat és az izületeket, oldja a fizikai és pszichés blokkokat. Utazás a testnek és a léleknek, mély kapcsolódást tesz lehetővé legbelsőbb önmagunkkal. Az áramló mozdulatok és a zene elősegítik, hogy a gyógyító energiák elinduljanak és szabadon áramoljanak saját útjukon. Célja, hogy a masszázs által testi-lelki-szellemi megtisztulást érjünk el. Időtartam: 90-120 perc
Elérhetőség: Imre Adrienn 30/870-1472

Hozzászólások lezárva.