Fontos új változás a bejelentkezés az esti órákra! Nem kötelező, de ajánlott, mivel ha 12 hely van, és te vagy a 13-dik, akkor sajnos nem lesz helyed, ha viszont időben bejelentkezel, és elfogytak a helyek, akkor azonnal szólunk. Nem titkolt célunk, hogy többé-kevésbé fix gyakorlókkal szeretnénk dolgozni, persze mindig akad hely az újaknak is, illetve indítunk majd plusz órákat is, az igények szerint. A bejelentkezés módja: SMS-ben, a 20/519 2263-as számon! Nem kell litániát írni, elég annyi hogy pl. ’K. Kata hétfő 19h’. Ha viszont bejelentkezel, és nem jössz el, illetve nem mondod le időben, akkor kíméletlenül le fogjuk vonni az alkalmat a bérletedből. A reggeli mysore órákra és közös gyakorlásokra nem kell bejelentkezni!

Reggeli órák (reggeli órák Csabával, illetve februártól Ferivel is):
Hétfő: 6-6.30h Csendes meditáció; 6.30-7h Mantra chanting/Pranayama; 7h-tól közös vagy egyéni gyakorlás (lehet velem csinálni a sorozatot, vagy egyénileg, de igazitás nincs)
Kedd: Mysore Ashtanga; érkezés 6h-tól ,igazitás 6.30-8.30h között, maximum 9h-ig végezni kell
Szerda: Mysore Ashtanga
Csütörtök Mysore Ashtanga
Péntek: közös gyakorlás, nyitás 6.30h-kor, maradni 9h-ig lehet
Szombat: 8.30-9h Csendes meditáció; 9-9.30h Mantra chanting/Pranayama; 9.30h vezetett Ashtanga (led class)

Esti órák:
Hétfő 19h Ashtanga vezetett óra Zsuzsival (half led)
Kedd 19h Ashtanga vezetett óra Csaba (led class)
Szerda 19h Ashtanga vezetett óra Zsuzsival (half led)
Csütörtök 19h Ashtanga vezetett óra Réka (februárig helyettesitéssel)
Péntek este: meglepetés óra; ami lehet Kundalini, Hatha, bármi, figyeld az aktális kiirást FB-on, vagy érdeklődj telefonon, vagy SMS-ben (20/519 2263)